Laddar Evenemang

Så får du nöjda kunder

Du och dina kollegor utgör en organisation av kompetenta och dedikerade medarbetare. Händer det ändå att leveransen ibland inte får det mottagande den förtjänar? Även om ni uppfyller kundernas behov och skyndsamt bemöter önskemål längs vägen, upplevs det som att något fattas? Vi vet varför.

På workshopen pratar vi om varför leveransen inte alltid träffar målet och hur du kan undvika några av de vanligaste fallgroparna. Efter det här tillfället kommer du att veta hur du låser upp lösningar som dina kunder älskar att använda och återkomma till. Du får verktyg för att säkra dina leveranser och stärka dina medarbetare. Låter det spännande? Välkommen till Usifys workshop Nycklar till leveranser som alla älskar. 

Sofia Tegelid, designer och facilitator och Martin Wiman, designer och konsultchef, båda från Usify, håller i workshopen.

Usify är en designbyrå som erbjuder UX-, tjänste- och affärsdesign. Med oss kan du nå träffsäkra leveranser och låta alla kompetenser i ditt team utveckla sin fulla potential. Tillsammans skapar vi lösningarna era kunder hittills bara kunnat drömma om.

Boka din plats här!

Dela gärna eventet med dina vänner.

Till toppen