Laddar Evenemang

Hur designar man säkra och användbara produkter utifrån användarens behov och möjligheter? Vi testar designprocessen praktiskt i en workshop och pratar om Usability och hur man kan ta bort risker på grund av handhavandefel.

För att göra rätt produkt behöver man känna sin målgrupp och förstå i vilka sammanhang den ska användas och vad den kommer att utsättas för. Designprocessen är ett användbart redskap för att göra bra och tilltalande produkter och kan även användas för att minimera risker och skapa åtgärder för att öka säkerheten kring användandet av produkten.

Många människor har en felaktig uppfattning om vad industriell design och UX design innebär. Det handlar inte bara om att skapa något som är snyggt eller tilltalande, utan också om att skapa användarvänliga och funktionella produkter eller tjänster.

Att ha UX- och Industridesigners med redan från början av produktutvecklingsfasen är viktigt eftersom det hjälper till att säkerställa att produkten eller tjänsten är användarvänlig, funktionell och samtidigt tilltalande. Genom att involvera dessa experter tidigt kan man undvika kostsamma misstag och göra nödvändiga justeringar innan det är för sent.

Stina Juhlin, industridesigner och partner Myra Industriell Design (numera Myra, Part of Prevas)

Myra, Part of Prevas, har en imponerande meritlista med över 30 Red Dot/IF Design utmärkelser och en stark kompetens inom branschen. Genom att delta i deras workshop kan man dra nytta av deras erfarenhet och kunskap för att skapa en produkt eller tjänst som är framgångsrik och tilltalande för användarna.

Boka här senast 8 juni!

Dela gärna eventet med dina vänner.

Till toppen