Laddar Evenemang

I nya tider ställs nya krav. Hållbarhetsmål, taxonomi, ekodesigndirektiv, produktpass… Det är många ord som florerar, nya och större hållbarhetskrav kommer på företag. 

Så, hur går hållbarhetsarbetet på ditt företag? Har ni upptäckt vinsterna med att arbeta cirkulärt och är ni säkrade inför framtidens utmaningar? Oavsett hur långt företaget kommit inom hållbarhet upplever många att de behöver olika typer av insatser och stöd. Hur ser det ut hos er?

Välkommen till en workshop där du får värdefull kunskap, insikter och inspiration på hur du kan utveckla ditt företag på ett hållbart vis och stå stark i den nya ekonomin. Ett tillfälle där du får lära dig om cirkularitet och hur vi inom näringslivet kan bidra till positiv utveckling och nå ökad lönsamhet och konkurrenskraft med hållbara metoder. Du kommer att få grundläggande information och inspirerande exempel inom hållbarhet och trender som påverkar oss. Med tid för samtal och nätverkande delar vi insikter om de behov och resurser ni företag har för fortsatt arbete.

Anna Velander Gisslén, hållbarhetsstrateg på SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign håller i workshopen.

SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign arbetar för att design ska användas i allt innovations- och förändringsarbete. Vi arbetar med lärande, forskning, samverkan och påverkan. En stor del av vår verksamhet består av att driva projekt.

Boka här senast 8 juni!

Dela gärna eventet med dina vänner.

Till toppen