Laddar Evenemang
Missa inte chansen att utnyttja kraften i datadriven UX-testning för att ta din designexpertis till nya höjder! Anmäl dig och se fram emot en inspirerande och lärorik upplevelse som kommer att förändra sättet du tänker och arbetar med användarcentrerad design.

Genom att använda usability testning och dra nytta av data drivna insikter kan du skapa en design som verkligen levererar vad användarna behöver och önskar. Detta leder till en förbättrad användarupplevelse, ökad konvertering och en mer framgångsrik produkt.

Många människor har en felaktig uppfattning om vad industriell design och UX design innebär. Det handlar inte bara om att skapa något som är snyggt eller tilltalande, utan också om att skapa användarvänliga och funktionella produkter eller tjänster.

Att ha UX- och Industridesigners med redan från början av produktutvecklingsfasen är viktigt eftersom det hjälper till att säkerställa att produkten eller tjänsten är användarvänlig, funktionell och samtidigt tilltalande. Genom att involvera dessa experter tidigt kan man undvika kostsamma misstag och göra nödvändiga justeringar innan det är för sent.

Benny Forsberg är Lead Design på Myra, Part of Prevas och har över 30 års erfarenhet inom området, kom från Ericsson nyligen där han var Principal UX Designer.

Myra, Part of Prevas, har en imponerande meritlista med över 30 Red Dot/IF Design utmärkelser och en stark kompetens inom branschen. Genom att delta i deras workshop kan man dra nytta av deras erfarenhet och kunskap för att skapa en produkt eller tjänst som är framgångsrik och tilltalande för användarna.

Boka här senast 8 juni!

Dela gärna eventet med dina vänner.

Till toppen